Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

"Γονιός...Εμπνευστής ζωής"


Τετάρτη 10/10/2012
-  Η συνάντηση-συζήτηση με θέμα:
              "Γονιός...Εμπνευστής ζωής"
πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Νηπιαγωγείου μας
 τις 5.30 μ.μ 
-  Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι προσκεκλημένοι μας Ψυχολόγος  κα  Άννα Παπαγιάννη και η Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής κα Μαρίνα Μπέση.

 Οι Νηπιαγωγοί του σχολείου ευχαριστήσαμε τους συμμετέχοντες προσκεκλημένους και γονείς των νηπίων και ως Προϊσταμένη του σχολείου έθεσα τον προβληματισμό μου: ποια πλαίσια-όρια θέτουμε στα παιδιά μας μέσα από το διάλογο, επικοινωνία, επιλογή πληροφοριών και ερεθισμάτων στη σύγχρονη κοινωνία μας.
-  Η κα Παπαγιάννη έθεσε το θέμα και ζήτησε απ΄όλους μας λίγα λόγια για την οικογένειά μας, ως  γνωριμία - επικοινωνία της νέας ομάδας.
-  Η σημασία του ανοίγματος - συνεργασίας σχολείου οικογένειας ήταν αυτή που προλόγισε η Σύμβουλος προς τους γονείς των νηπίων.
-   Η νέα ομάδα άρχισε να θέτει προβληματισμούς και να δίνει απαντήσεις σε ερωτήσεις της ψυχολόγου στο πλαίσιο των σχέσεων στην οικογένεια και της συνεργασίας με το σχολείο.


-   Η συζήτηση-ομιλία θεωρώ ότι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων μας, παρουσιάστηκε η ανάγκη επανάληψης της συνάντησης αυτής και αργότερα, αφού η κα Παπαγιάννη επισκεφτεί και γνωρίσει και τα νήπια στο χώρο τους.
                            Τους ευχαριστούμε όλους θερμά.
                                       Οι Νηπιαγωγοί 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου